Individuele begeleiding

alles is mogelijk!

In overleg kan Marloes kinderen, tieners, volwassenen en senioren individueel begeleiden. Kiest u voor deze optie, dan kunnen wij samen werken aan een zorgplan waarbij we doelen opstellen waaraan gewerkt wordt. Deze doelen kunnen gericht zijn op zelfredzaamheid, communicatie, inslijpen van vaardigheden en creativiteit. Ook kan gewerkt worden aan doelen gericht op zelfvertrouwen, jezelf kunnen uiten en balans en rust brengen in de binnen- en daardoor ook de buitenwereld. Bij kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kan dit mogelijk worden vergoed uit het PGB.
In principe wordt de individuele begeleiding in Heemskerk gegeven, op de eerste verdieping. Indien traplopen of reizen een uitdaging vormt, kan het op de benedenverdieping of op een andere locatie.


niets beperkt je om creatief te kunnen zijn

Timo komt al meer dan 2 jaar elke week om samen te werken aan zijn projecten. Een kwartetspel maken, figuren uit zijn enorme fantasiewereld tekenen, linosneden en daarna eigen kaartjes drukken, samen erop uit om buiten te schilderen… We hebben eigenlijk altijd tijd te kort. We schrijven verhalen, ontwerpen spellen en maken onze eigen pictogrammen. En natuurlijk kletsen we heel wat af en hebben we het gezellig met elkaar. Timo heeft het syndroom van Down maar ziet dat vooral als zijn kracht om juist creatief te kunnen zijn!

Share this Post