Individuele Begeleiding & Coaching

Alles is mogelijk!

In overleg kan Marloes kinderen, tieners, volwassenen en senioren individueel begeleiden. Kiest u voor deze optie, dan kunnen wij samen werken aan een zorgplan waarbij we doelen opstellen waaraan gewerkt wordt. Deze doelen kunnen gericht zijn op zelfredzaamheid, communicatie, inslijpen van vaardigheden en creativiteit. Ook kan gewerkt worden aan doelen gericht op zelfvertrouwen, jezelf kunnen uiten en balans en rust brengen in de binnen- en daardoor ook de buitenwereld.

PGB vergoeding voor individuele begeleiding

Bij kinderen en volwassenen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking kan dit mogelijk worden vergoed uit het PGB. In principe wordt de individuele begeleiding in Heemskerk gegeven, in het atelier van Marloes. In overleg kan dit ook op locatie. Online begeleiding of coaching is ook mogelijk.


Niets beperkt je om creatief te kunnen zijn

Timo was ruim 5 jaar lang een vaste bezoeker bij ‘de academie van Toverzicht’, zoals hij het atelier noemt. In die tijd hebben we samen aan veel projecten gewerkt, zoals het maken van een kwartetspel, linosneden en daarna eigen kaartjes drukken, samen verhalen bedenken en er boeken van maken, regelmatig gingen we erop uit om buiten te schilderen… of we bezochten een museum. Timo leerde heel veel nieuwe dingen.

Bij Toverzicht werkten we veel met thema’s uit zijn fantasiewereld, waardoor hij ruimte kon maken in zijn hoofd. Ook leerde hij veel nieuwe technieken en materialen kennen. Timo heeft het syndroom van Down maar ziet dat vooral als zijn kracht om juist creatief te kunnen zijn!

Share this Post