Kinderfeestje in Heemskerk – Tekenen of Schilderen

Kinderfeestje op maat

Bij Toverzicht is er van alles mogelijk als je een creatief kinderfeestje wilt organiseren. Met je vrienden en vriendinnen een eigen doekje beschilderen met jouw lievelingsdier... Of wat dacht je van een echt stripverhaal maken en dat daarna inlijsten? Dit deden we op het feestje van Aurély.

Tekenen met markers

Markers zijn bijzondere stiften. Ze hebben prachtige kleuren en je kunt deze ook goed mengen. Het is leuk om deze stiften uit te proberen. Je kunt zelf een thema kiezen, bijvoorbeeld een eigen landkaart maken, gezamenlijk tekenen (doodlen), of een kort verhaal illustreren (zie de andere workshops). Natuurlijk is er de mogelijkheid aan te sluiten bij de interesses van het jarige kind.

Wil jij ook tekenen op jouw feestje?

Image
Image

Schilderen op een echt schildersdoek

Ook is het mogelijk om iets op een doek te schilderen. De jarige mag natuurlijk kiezen welk thema: bloemen, een landschap, een portret of je lievelingsdier schilderen. Houd er rekening bij dat de kinderen oude kleding dragen!

Schilder je lievelingsdier bij Toverzicht!

Meer informatie over een creatief kinderfeestje

Je kunt ervoor kiezen om het feestje in het atelier van Toverzicht in Heemskerk te geven of het feestje op locatie (omgeving Heemskerk/Beverwijk/Uitgeest/Castricum) te vieren. Ik kom dan met alle materialen naar het feestje.
Een cadeautje voor de jarige is inbegrepen. Taart, limo en snoep in overleg.
De prijs is afhankelijk van het aantal kinderen, het gekozen materiaal en eventuele reiskosten.
Vraag vrijblijvend naar de kosten via Contact.
Locatie: omgeving Heemskerk, Beverwijk.

Deel dit bericht!


Share this Post