Tekenen voor tieners

cursus tekenen voor tieners

Deze cursus is speciaal voor enthousiaste tieners (12 tot 16 jaar) die meer met hun creativiteit willen doen. We proberen verschillende technieken uit; van een abstract schilderij tot perspectief tekenen, van magische wezens tekenen tot naar het bos gaan om bomen te tekenen, van beter mensen leren tekenen tot een stripverhaal maken. We werken nooit met grote groepen, waardoor er veel aandacht is voor iedereen en zorgen met elkaar steeds voor een gezellige avond! Nieuwe cursussen starten in september en januari. De eerstvolgende proefles is op 9 januari 2018, van 19.15 tot 20.45 uur.
Marloes Bloedjes is de schrijfster en illustrator van het kinderboek ‘Wittie en de Regenboogfontein’. Als kind schreef ze boekjes met eigen illustraties, wat in haar tienertijd langere verhalen werden. Ze merkte hoe lastig het was om ‘gelijkgestemden’ te vinden met dezelfde passie, vandaar deze cursus!
Op dit moment geeft ze cursussen en ze schildert, illustreert en schrijft ze.

 

reacties van cursisten

“Het is leuk om te doen en je leert veel. We hebben stempels gemaakt en vogels getekend. De leukste les vond ik dat we buiten de zonsondergang gingen tekenen” (Misha, 13 jaar)

“Ik ben in aanraking gekomen met technieken die ik eerst niet kende en dat is altijd fijn. Deze cursus heeft mij erg geholpen.” (Mick, 15 jaar)

“Ik vond het ‘t leukst toen we naar buiten gingen. Het uitzicht was erg mooi. Het was heel gezellig, ik had niet het idee dat het een les was, meer een afspraak dat we hier elke dinsdag kwamen. Als je niet weet wat je stijl is, kun je dat tijdens deze cursus ontdekken.” (Daan, 16 jaar) 

“Ik vond de cursus heel leuk en heb veel geleerd. Het meest houd ik van schilderen, dus de les waarin we op een doekje mochten werken vond ik het leukst.” (Sophie, 15 jaar) 

Doe jij ook mee?

Duur: 12x
Start: Vanaf: 30 januari 2018
Proefles: tussendoor aanvragen is altijd mogelijk!

Tijd: Dinsdagavond van 19.15-20.45 uur
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 6
Kosten: € 142,50 voor 12x

Plaats: Breedweer, Heemskerk

Er is voldoende parkeergelegenheid
Inclusief materiaal en drankje in de pauze

Share this Post

Belangrijke informatie

De cursus wordt gegeven in een woning op de bovenverdieping. Er is een lieve en kindvriendelijke poes aanwezig. Denk hieraan bij allergie!
Zorg dat de kinderen niet hun allernieuwste kleren aan hebben! De meeste materialen die we gebruiken zijn uitwasbaar en we werken met schorten, maar toch…
De groepen zijn nooit te vol, zodat er voor iedereen aandacht is.
Materiaal is inbegrepen en tijdens de pauze krijgen de kinderen een drankje. Geef van tevoren aan als uw kind allergisch is, dan houden we daar rekening mee. We gaan regelmatig naar buiten, bij aanmelding geeft u hiervoor automatisch toestemming.
Het totale cursusbedrag dient van tevoren te zijn betaald, tenzij wij hierover samen tot een speciale overeenkomst zijn gekomen. Wanneer uw zoon/dochter een keer ziek is, dit graag van tevoren melden. Restitutie van (een deel van) het cursusgeld is helaas niet mogelijk. Wel doen wij er alles aan om bij gemiste lessen een voor iedere partij een passende oplossing te vinden.