Cursus illustreren met markers in Heemskerk

vind je creatieve zelf terug!

In deze tekencursus leer je zowel de basistechnieken voor het werken met markers als hoe je een goede illustratie maakt.
Juist het zelf tekenen staat centraal. Je gaat goed kijken naar bomen, mensen, landschappen en tekent ze na. Dan maak je de omslag naar jouw eigen illustratie. Hoe zie jij het en wat maak je ervan?
Je leert de techniek van het inkleuren en blenden met deze geweldige stiften. Ook doen we oefeningen om ‘los te komen’, om je uit te dagen en je creatieve zelf weer terug te vinden. Wat er uitkomt, is elke les verschillend. De ene keer ontwerpen we een fles, een andere keer gaan we portret- of figuurtekenen, werken met een sprookje, en misschien kun je wel een start maken met jouw eigen boekillustraties!

Als je deze cursus gevolgd hebt, is het mogelijk een vervolgcursus te doen. Hier worden ook uitstapjes gemaakt naar diverse andere technieken zoals aquarel, acryl en druktechnieken, al dan niet gecombineerd met de markers. Wil je ook aan de slag met je eigen boek, kijk dan ook eens bij schrijfcoaching!

Voorlopig start er geen nieuwe cursus ‘Illustreren met markers’. Wel is het in overleg mogelijk bij de huidige groep in te stromen.


alle informatie over de cursus

Duur: 12x
Data: in overleg
Tijd: van 19.30 tot 21.30
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 6
Kosten: € 175,00 voor 12x
Plaats: Heemskerk, er is parkeergelegenheid voor de deur
Eigen materiaal (markers, markerblok, enz.) zelf meenemen, bij de eerste les kun je gebruik maken van mijn materiaal.
Lesmateriaal en koffie/thee in de pauze zijn inbegrepen

Share this Post