Cursus illustreren & mixed media in Heemskerk

vind je creatieve zelf terug!

Deze cursus wordt momenteel niet gegeven bij Toverzicht. Je kunt natuurlijk altijd een berichtje sturen om te vragen wanneer er weer lessen van start gaan. Ook kun je meedoen met een van de online schilder- of mixed-media cursussen. Schrijf je in op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle activiteiten van Toverzicht.

Tijdens deze cursus vormen de markers de basis waarmee we onze illustraties maken. Zo nu en dan maken we uitstapjes naar andere materialen en technieken.
In deze tekencursus leer je zowel de basistechnieken voor het werken met markers als hoe je een goede illustratie maakt.

Het zelf tekenen staat centraal en jouw idee is de motor waarop alles draait!Juist het zelf tekenen staat centraal. Je gaat goed kijken naar bomen, mensen, landschappen en tekent ze na. Dan maak je de omslag naar jouw eigen illustratie. Hoe zie jij het en wat maak je ervan?
Je leert de techniek van het inkleuren en blenden met deze geweldige stiften. Ook doen we oefeningen om ‘los te komen’, om je uit te dagen en je creatieve zelf weer terug te vinden. Wat er uitkomt, is elke les verschillend. De ene keer ontwerpen we een fles, een andere keer gaan we portret- of figuurtekenen, werken met een sprookje, en misschien kun je wel een start maken met jouw eigen boekillustraties!


alle informatie over de cursus

Duur: 12x
Data: momenteel wordt deze cursus niet gegeven
Tijd: van 19.30 tot 21.30
Minimaal aantal deelnemers: 3
Maximaal aantal deelnemers: 9
Kosten: € 170,00 voor 12x
Plaats: Heemskerk, er is parkeergelegenheid voor de deur
Eigen materiaal (markers, markerblok, enz.) zelf meenemen, bij de eerste les kun je gebruik maken van mijn materiaal.
Lesmateriaal en koffie/thee in de pauze zijn inbegrepen

Share this Post