Workshop Mixed-media Katten

Marloes van Toverzicht Workshops 2 Comments

WERKEN MET ACRYL EN GEMENGDE TECHNIEKEN

Deze workshop is speciaal voor alle creatieve kattenliefhebbers! We maken een mixed-media tafereel met de kat in de hoofdrol. Goed kunnen tekenen is geen vereiste, we kunnen een trucje uithalen waardoor ook jouw katten er perfect uitzien. Tijdens deze middag maak je een of twee panelen met een mooie achtergrond, waarin je verschillende technieken leert en natuurlijk een kat op de voorgrond. Kinderen vanaf 12 jaar mogen, indien een ouder mee is, meedoen met deze workshop voor een lager tarief.

EEN ACHTERGROND MET PATRONEN

We gaan aan de slag met het maken van een achtergrond. Misschien zit jouw kat lekker binnen op een kussentje. Of ze zit op de vensterbank naar buiten te kijken. Of je hebt een kat die buiten loopt, in de sneeuw. We bouwen de achtergronden op uit kleine stukjes papier met patroontjes. De patroontjes kun je zelf maken met verschillende technieken.

GELLIPRINT

De kat hierboven heb ik gemaakt met de gelliplate. Dit is een speciale monoprinttechniek. Deze techniek kun je tijdens de workshop uitproberen. Ook kun je gebruik maken van sjablonen en stempels. En op het eind kun je details maken met pennen, markers en oostindische inkt. Kortom, een middag waarin je heel veel uitprobeert en met een paar mooie katten naar huis gaat!

ALLES OP EEN RIJTJE… 

 • Datum: Deze workshop staat nog niet op de planning, maar laat het gerust weten als je geïnteresseerd bent!
 • Tijd: 13.30 tot 17.30 uur
 • Kosten: € 69,00 per persoon
 • Inbegrepen: 2 houten panelen van 20×20 cm per persoon, gebruik van materiaal (verf kwasten, papier, schorten, etc.) en een hapje en drankje tussendoor.
 • Draag geen nieuwe kleding! 
 • Plaats: Het atelier Toverzicht, Willem van Coulsterstraat 2, Heemskerk)
 • Belangrijke mededeling omtrent Corona-maatregelen: Uiteraard houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. In mijn atelier van 8x8m is genoeg ruimte om deze te bewaren. Er zijn hygiënische doekjes en handgel aanwezig. Toverzicht beschikt over een eigen toilet dat goed schoongehouden wordt. Uiteraard gaat de workshop niet door als iemand klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, testen ook niet.
 • Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar marloes@toverzicht.nl.

Comments 2

 1. Helaas zag ik deze workshop katten te laat.
  Eigenlijk pas op de dag zelf.. en al een afspraak staan…maar zou ik op de hoogte gehouden kunnen worden als je weer een workshop katten geeft?!
  Dat zou super zijn!!
  Ik mis alleen de tijden.. aanvang/sluiting zodat je ongeveer weet hoelang de workshop duurt..
  Alvast dank voor de informatie als je deze voor mij hebt.
  Ik heb mij opgegeven voor de nieuwsbrief .
  Hartelijke groet Bernadette

  1. Post
   Author

   Hoi Bernadette,
   De workshop is naar voren verplaatst, hij stond eigenlijk op 28 november. Als de maatregelen niet strenger worden, gaat hij misschien alsnog door op die dag. De workshop bij Toverzicht duren van 13.00 tot 17.00 uur. Hopelijk tot een volgende keer. Fijne dag!
   Groetjes, Marloes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *