Workshop ‘Back to your roots’ op 16-12

Marloes van Toverzicht Workshops Leave a Comment

Heb je ook weleens het gevoel dat je er niet helemaal goed bij komt? Dat je net dat ene deurtje niet open krijgt? Dat je even geen inspiratie hebt? Schilder je graag, maar heb je het al een tijdje niet gedaan? In deze workshop gaan we op zoek naar de ‘ingang’, naar je gevoel. Daar waar de bron van inspiratie ligt. Want het is nooit helemaal weg. We gaan op zoek naar datgene waardoor jij weer gaat stromen en het (weer) leuk gaat vinden!

Bij het schilderij wat we gaan maken, laten we ons inspireren door ronde vormen en het werk van onder andere natuurvolken.

schilderij oogschild groen door Marloes Bloedjes

HET ZIT ALLEMAAL AL IN JE

Bij deze workshop starten we met een meditatie, of eigenlijk meer een zoektocht naar dingen die in ons onderbewuste voor het oprapen liggen. Daarna gaan we aan de slag met een aantal opdrachten om los te komen. Uit je hoofd, in je lijf en in je gevoel. Je gaat ontdekken waar je plezier aan beleeft. Misschien heb je eens zin om hele andere kleuren te gebruiken, of om met je handen te werken.

RONDE VORMEN EN HERHALING

Je hebt nu genoeg ervaren om met je schilderij aan de slag te gaan. We kiezen onze kleuren, maken een achtergrond en laten ons leiden door cirkels en organische vormen, die we oneindig kunnen herhalen. Het proces is belangrijker dan het eindresultaat.

palet met hapjes tijdens schilderworkshop van Toverzicht / Marloes Bloedjes
palet met hapjes tijdens de schilderworkshop

Meld je aan!

ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Datum: donderdag 16 december 2021
  • Bij meer geïnteresseerden komt er een tweede workshop op 17 december 2021
  • Tijd: 12.30-16.30 uur (de tijd kan mogelijk nog veranderen)
  • Kosten: € 69,- per persoon (dit bedrag kan mogelijk nog veranderen)
  • Inbegrepen: papier, gebruik van materiaal (verf kwasten, papier, schorten, etc.), een doek of paneel en een drankje en hapje tussendoor
  • Plaats: Heemskerk

Je kunt je plek reserveren door een mail te sturen naar marloes@toverzicht.nl of het contactformulier in te vullen door onderstaande button aan te klikken.Meld je aan!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *