Workshop Mixed Media Flowers

Marloes van Toverzicht Workshops Leave a Comment

Deze workshop is gegeven op 22-2-2020. In 2022 kun je deze opnieuw volgen. Wanneer je geïnteresseerd bent om hem eerder te volgen (bijvoorbeeld als een vriendinnenworkshop) laat het me dan weten! Ook kun je de workshop volgen als online cursus!

laat je inspireren door bloemen

Als de bloemen er nog (net) niet zijn en we willen voorjaar, dan moeten we ze zelf maken! Fantasiebloemen zijn vandaag het thema. Geïnspireerd door het werk van kunstenaars als Monet en Vincent van Gogh ontwerpen we onze eigen bloemenzee.

de bloemen buiten zetten

We gaan op deze dag een paneel van 20×40 cm beschilderen met een roller de achtergrond. Ook plakken we random papier op de achtergrond. Door de achtergrond word je vaak al geleid naar welke bloemen er waar moeten komen. Je bedenkt van tevoren je compositie ongeveer, of het gaat gaandeweg. Net wat jouw manier is. Misschien wil je een suggestie van een bloemenveld – of bloemenzee – oproepen, of ga je iets meer voor close-up.

ontwerp je eigen bloemen

Het leuke is dat er vaak vanzelf bloemen ontstaan. Je wisselt af in vorm, kleur en grootte. De bloemen zelf maak je van gescheurde stukjes papier die je al dan niet van tevoren beschilderd hebt of waar je patronen op hebt aangebracht.

alles op een rijtje

 • Datum: Februari of maart 2022
 • Tijd: 13.30 – 17.30 uur
 • Kosten: € 69,00 per persoon
 • Inbegrepen: 1 houten paneel van 20×40 cm per persoon, gebruik van materiaal (verf kwasten, papier, schorten, etc.) en hapje en drankje tussendoor
 • Minimaal aantal deelnemers: 4
 • Maximaal aantal deelnemers: 10
 • Plaats: Heemskerk

Je kunt je plek reserveren door onderstaande formulier in te vullen.

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *