Online cursus Abstract Schilderen Beyond Colour Fields door Marloes Bloedjes van Toverzicht

Workshop abstract schilderen: Beyond Colour Fields

Marloes van Toverzicht Workshops 2 Leave a Comment

EEN WORKSHOP OVER KLEUR EN COMPOSITIE

Yes, de nieuwe online cursus ‘Beyond Colour Fields’ is uit. Natuurlijk is het mogelijk om ook deze workshop live in het atelier te volgen. Je gaat vooral onderzoeken wat jij mooi vindt en dit gebruiken voor jouw abstracte werk. We werken tijdens deze workshop met acrylverf en gebruiken diverse druktechnieken.

SPELENDERWIJS KLEUREN KIEZEN EN COMPOSITIES MAKEN 

Je gaat eerst wat ‘voorwerk’ doen voordat je aan je paneel begint. Je probeert verschillende composities uit, experimenteert met kleuren en natuurlijk probeer je allerlei druktechnieken uit. Deze onderdelen nemen het meeste tijd in beslag en het is belangrijk dat je jezelf de tijd geeft om alles uit te proberen en in de flow te komen.

Daarna zul je het zien: de afwerking van je schilderij is peanuts! Je weet met welke kleuren je begint, welke druktechnieken voor jou werken en wat voor compositie je ongeveer gaat maken. Je kunt steeds weer kijken of je nog iets aan de compositie verandert of nog druktechnieken toevoegt. Totdat je helemaal tevreden bent. Tenslotte kun je nog wat elementen uitwerken met pennen, markers en andere mixed-media materialen.  

ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Datum: op aanvraag, deze workshop is ook online te volgen in het Engels.
  • Tijd: 13.30-17.30
  • Kosten: € 69,00
  • Inbegrepen: een paneel van 40×50 cm en gebruik van materiaal (verf kwasten, schorten, etc.) en een drankje en hapje tussendoor
  • Plaats: Heemskerk

Je kunt jouw workshop plannen door een mail te sturen naar marloes@toverzicht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *