Gelli print proces Marloes Bloedjes

Workshop Botanische Gelliprints ®

Marloes van Toverzicht Workshops 2 1 Comment

KENNISMAKING MET DE GELLIPLATE

Stuur een berichtje als je wilt meedoen!

In deze workshop kun je kennismaken met de gelliplate en de materialen die ik in het atelier voorhanden heb. Je hoeft het dus niet zelf aan te schaffen! Vaak vragen mensen: Wat kun je nou eigenlijk allemaal met de gelliplate? In deze workshop wil ik je vooral zelf laten spelen, maar je ook voldoende tips aanreiken om jouw prints op verschillende manieren te verwerken tot een geweldig eindresultaat.  

Gelliplate sessie door Marloes Bloedjes

GEINSPIREERD DOOR DE NATUUR

Het werken met de gelliplate biedt oneindig veel mogelijkheden. Je werkt met acrylverf en eventueel een vertragend medium of een glazing medium. Ik onthul je het geheim hoe je de mooiste afdrukken maakt. Je wilt meteen van alles uitproberen. Om het je iets makkelijker te maken, richten we ons vandaag op één thema: het afdrukken van natuurlijke elementen, zoals blaadjes, bloemen en sjablonen met een natuurlijke vorm.

Afwerking gelliprints Marloes Bloedjes

Tijdens de workshop ga je in eerste instantie zelf van alles uit proberen om te kijken wat jou het meest bevalt. Daarna kun je je richten op een serie afdrukken of bijvoorbeeld het ontwerpen van een sjabloon. In het laatste gedeelte besteden we aandacht aan de afwerking van jouw prints. We gebruiken daarvoor diverse materialen, zoals pennen, markers, pastel en wat jouw drukken verder nodig hebben.

ALLES OP EEN RIJTJE 

  • Datum: Zaterdag 27 november 2021
  • Tijd: 12.30 – 16.30 uur
  • Kosten: € 69,00 per persoon (max. 6 deelnemers)
  • Inbegrepen: gebruik van materiaal (verf kwasten, gelliplate, papier, schorten, etc.) en een drankje en hapje tussendoor
  • Minimaal aantal deelnemers: 3
  • Maximaal aantal deelnemers: 4
  • Plaats: Heemskerk.
  • We voldoen volledig aan de covid-richtlijnen, opgesteld door RIVM/Rijksoverheid.

Je kunt jouw workshop plannen door een mail te sturen naar marloes@toverzicht.nl.

Comments 1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *