Patronenparadijs afbeelding Marloes Bloedjes

Workshop Mixed-media Patronenparadijs 4-9

Marloes van Toverzicht Workshops 2 Leave a Comment

WERKEN MET ACRYL EN GEMENGDE TECHNIEKEN

Deze workshop is tot nu toe alleen nog maar online gegeven. Je gaat aan de slag met mixed-media technieken. Bepaal je kleur, ontwerp met diverse materialen geweldige patronen op papier en breng alles samen op een doek of paneel. Waarschuwing: patronen maken werkt erg rustgevend maar is verslavend. 

JE EIGEN PATRONEN ONTWERPEN

Het maken van patronen is een heerlijk werkje. Je hoeft niet na te denken, het kan zelfs een meditatieve uitwerking hebben. Je probeert verschillende materialen uit, zoals markers, pennen, krijt en inkt. Kom je niet op gang? Tijdens deze cursus help ik je om geïnspireerd te raken door dingen uit je directe omgeving. Je hoeft dus niet de deur uit om op ideeën te komen, dat mag natuurlijk altijd! 

Deze afbeelding toont de mixed-media cursus Patronenparadijs

DE RODE DRAAD IN JOUW WERK ZOEKEN

Als je genoeg patronen getekend hebt, ga je bekijken wat de rode draad van je schilderij wordt.
Ik leg je in de videolessen uit wat hét grote geheim is om een gebalanceerd mixed media schilderij te maken.
In ieder geval leg je een basis met de kleuren die je zorgvuldig uitkiest. Daarna is het steeds de vraag: moet er nog iets bij of is het te veel? Wanneer het antwoord op deze vragen allebei ‘nee’ is, dan is je werk af!

ALLES OP EEN RIJTJE… 

  • Datum: Naar keuze
  • Tijd: 10.00-13.00, 14.00-17.00 of 18.30-21.30
  • Kosten: € 150,00 voor 2 personen 
  • Inbegrepen: 2 doeken of houten panelen per persoon, gebruik van materiaal (verf kwasten, papier, schorten, etc.) en een hapje en drankje tussendoor.
  • Draag geen nieuwe kleding! 
  • Plaats: Het atelier Toverzicht, Willem van Coulsterstraat 2, Heemskerk)
  • Belangrijke mededeling omtrent Corona-maatregelen: Uiteraard houden wij rekening met de 1,5 meter afstand. In mijn atelier van 8x8m is genoeg ruimte om deze te bewaren. Er zijn hygiënische doekjes en handgel aanwezig. Toverzicht beschikt over een eigen toilet dat goed schoongehouden wordt. Uiteraard gaat de workshop niet door als iemand klachten heeft. Het dragen van een mondkapje is niet verplicht, testen ook niet.
  • Je kunt je inschrijven door een email te sturen naar marloes@toverzicht.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *