Bio & Contact

Contact

Toverzicht/Marloes Bloedjes
Willem van Coulsterstraat 2
1962 WN Heemskerk
E-mail: marloes@toverzicht.nl

KvK-nummer: 59060794
BTW-nummer: NL002127168B63
Telefoon : 06 18083118

Nieuwsbrief


Volg en like Toverzicht!

Marloes van Toverzicht

Facebook Twitter Google+

Marloes Bloedjes is beeldend kunstenaar, illustrator en schrijfster van kinderboeken. Daarnaast geeft ze cursussen voor kinderen en volwassen op gebied van creativiteit.

.

.


Biografie

Marloes Bloedjes (1979) is beeldend kunstenaar en allround boekenmaker. Ook geeft zij cursussen, workshops en houdt ze voorleesmiddagen. Regelmatig heeft zij exposities van haar schilderijen, kijk bij Nieuws of er momenteel een expositie is. Het eerste boek van Marloes heet Wittie en de Regenboogfontein.
Na het behalen van haar Pabo is Marloes enige tijd werkzaam geweest in het onderwijs. In 2004 volgde zij ook de opleiding tot cursusleider ‘Je kunt je leven helen’, gebaseerd op het gelijknamige boek van Louise Hay. In 2013 richtte ze uiteindelijk Toverzicht op.

Toverzicht is mooie dingen zien en maken!

over het geven van cursussen

Al een tijdje wilde ik met anderen creëren. Toevallig werd mij gevraagd of ik ook cursussen gaf. Ik stelde een programma samen, richtte een extra kamer in mijn huis in als cursusruimte en begon.
Ik wist niet dat ik het zo leuk zou vinden. Als anderen iets maken inspireert dat mij. Door het lesgeven blijf ik zelf steeds experimenteren en nieuwe uitdagingen aangaan. Ik leer minstens net zoveel als mijn cursisten!  

Over toverzicht

Toverzicht staat voor mij voor telkens weer bedenken: Wat is het belangrijkst? Ordenen, keuzes maken, het overzien. Dit proces is inherent aan alle creëren, en aan het leven zelf. Fouten maken, struikelen en twijfelen horen hierbij.
Daarna ontstaat wat ik 'Toverzicht' noem. Dit is niet alleen letterlijk 't overzicht, het is veel meer: Toverzicht.
Vanuit hier ontstaan de schilderijen, verhalen, of wat dan ook.

colofon

Alle inhoud: Marloes Bloedjes
Foto's: Anthony Verolme
(die van Streetscape: Saskia Steenbakkers)
Wil je iets van deze site gebruiken, prima! Zet dan wel even mijn naam erbij.