Mixed-Media Schildercursus ‘Engelen’

Marloes presenteert de mixed media schildercursus Patronenparadijs

Breng jouw Magische Engel tot Leven in een Prachtig Schilderij!

VANDAAG BEGINNEN ˙LEER IN JE EIGEN TEMPO˙ALTIJD TOEGANG

Deze Cursus is Inclusief:

  • meer dan 2 uur in 17 losse videolessen waarin ik je laat zien hoe ik mijn engel stap voor stap samenstel, gebruik makend van gemengde technieken;
  • een werkboek om te downloaden en/of uit te printen, met oefeningen om je op gang te helpen, achtergrondinformatie en een uitgebreide toelichting op alle materialen;
  • toegang tot het besloten 'klaslokaal' van Mixed Media Engelen waarin je andere studenten kunt ontmoeten, jouw resultaten kunt delen en waar je waardevolle feedback kunt delen;
  • onbeperkte toegang tot het lesmateriaal;
  • de mogelijkheid om de cursus in jouw tempo te bekijken, op het door jou gekozen tijdstip, zo vaak als je wilt. Je kunt het kijken vanaf jouw computer, maar ook vanaf je tablet of je telefoon met een speciale app. Dus ook op vakantie kun je de cursus volgen!

Deze en al mijn andere Nederlands- en Engelstalige schildercursussen vind je in mijn online school Brave Art Academy. Als je op de knop Doe Mee! drukt kom je op de kassapagina van Brave Art Academy en kun je na het afrekenen meteen met je cursus beginnen.

LET OP: De kassa en het uiterlijk van Brave Art Academy zijn nog in het Engels (het is een internationale school), maar alle Toverzicht cursussen zijn natuurlijk volledig in het Nederlands. We werken aan een Nederlandstalige uitvoering van de website. Als je er niet uitkomt en hulp wilt bij het bestellen, stuur dan een e-mail aan marloes@toverzicht.nl of stuur een bericht naar de Facebookpagina van Toverzicht.

Prijs: € 95,-

Doe mee!

Andere Schildercursussen van Toverzicht

afbeelding online cursus Mixed Media Patronen Paradijs
Mixed media cursus Fantasie bloemen
mixed media cursus bundel van 3

Welke Kleuren en Patronen gebruik je?

Deze cursus draait helemaal om engelen, of om feeën of elfjes als je ze zo liever noemt. Wat zij gemeen hebben is dat het magische wezens zijn, die ons een boodschap brengen of ons helpen. En dat hebben we in deze tijd meer nodig dan ooit tevoren! In de videolessen laat ik je verschillende technieken zien, waarmee je meteen zelf aan de slag kunt. In de voorbereidingsfase ga je aan de slag met de ondergrond, je denkt na over compositie kleurgebruik en je ontwerpt patronen. .

Alle Elementen Samenvoegen

Wanneer je voldoende materiaal verzameld hebt, kun je je engel in elkaar gaan zetten. In de cursus leg ik stap voor stap uit hoe je het gezichtje van de engel tot leven brengt. Laat je dus vooral niet tegenhouden als je het lastig vindt om gezichten te tekenen.


Schrijf me in!

Image

Iedereen Kan Meedoen

Je kunt met deze cursus meedoen als je al een tijdje schildert, maar ook als je nog helemaal geen ervaring hebt. De cursus nodigt uit tot spelen en vooral plezier hebben in het proces, in plaats van een perfect eindresultaat afleveren. Al is dat natuurlijk mooi meegenomen! Wil je ook zo'n krachtige engel maken? Doe dan mee!
In mijn atelier maak ik elk jaar engelen met mijn jongste cursisten, met de mooiste resultaten. Ook deze online cursus kun je prima met kinderen doen. Het is een heerlijke activiteit om samen met je (klein)kinderen te doen in de kerstvakantie.  

Image

Werken met Mixed-Media Technieken

Het leuke van mixed-media of gemengde technieken is dat je helemaal niet zoveel materiaal nodig hebt. Met acrylverf, papier en een doek of paneel kom je een heel eind. En verder mag je helemaal zelf weten wat je er nog meer aan toe kunt voegen. Denk aan stofjes, draden, gedroogde bloemblaadjes, theezakjes of zelfs stukjes keukenrol. Net wat je 'toevallig' tegenkomt en wat past bij jouw werk. Je kunt heel veel materiaal gebruiken, maar je hebt dus niet heel veel nodig om deze workshop te kunnen doen.

Ik doe mee met deze cursus!

Deze cursus is een onderdeel van een serie die bestaat uit 3 mixed-media cursussen. In 'Patronenparadijs' maak je een abstract schilderij met patronen en in  Mixed Media 'Fantasie Bloemen'. werk je aan een bloementafereel met gemengde technieken. Wil je de cursussen allemaal volgen, dan kun je in één keer de 'Mixed-Media Bundel' aanschaffen. Ook is er een kortere tekencursus 'Plezier met Patronen Tekenen'. Voor deze cursus heb je geen acrylverf nodig.
De lessen bestaan uit video's en een werkboek. Daarnaast krijg je een uitnodiging om je resultaten te delen in de besloten Facebookgroep van Luz Artworks.
Bekijk ook onze Engelstalige cursussen!

Mijn engeltjes staan te pronken in de woonkamer!
Susan, deelnemer 'Mixed-media engelen' in het atelier

Engel Susan

"De workshop mixed media engelen heb ik als ontzettend leuk en ontspannend ervaren! Ik heb veel nieuwe technieken geleerd wat betreft ondergrond, kleurgebruik en het extra element toevoegen van motief papier, vond ik zeer verrassend mooi! Marloes is een vriendelijke gastvrouw, de uitleg was duidelijk en waar nodig werd er extra informatie gegeven. Het was verder gehéél volgens eigen inzicht, dus de eindresultaten waren zéér uiteenlopend qua persoonlijke noot! Ik heb met veel plezier gewerkt en zou het zo nog een keertje over doen! De "Engeltjes" staan te pronken in mijn woonkamer. 🤗 Blij mee!!"
Image

Overzicht van de Lessen in deze Cursus

Materialenlijst

Image

Vragen & Antwoorden

Wanneer begint en eindigt de cursus?

Wat jij wilt! Je kunt direct na aankoop aan de slag. Je kunt de cursus in jouw tempo volgen, op jouw gekozen tijdstip... en daarna kun je hem zo vaak bekijken als je wilt!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursus?

Je hebt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal!

Heb ik alle materialen uit de materialenlijst nodig?

De materialenlijst is ingedeeld in wat je minimaal nodig hebt om deze cursus te kunnen volgen. Zo heb je in ieder geval een ondergrond nodig, dus iets om op te werken. Dat kan een doek zijn, maar als je dit niet hebt kun je ook op een stevig stuk papier werken of zelfs op hout. Daarnaast heb je acrylverf nodig en wat spullen om je patronen mee te ontwerpen, zoals markers, stiften en/of pennen. Verder is het aan jou wat je allemaal gebruikt uit de aanvullende lijst. Het voordeel van mixed-media technieken is dat je met heel weinig materiaal heel veel kunt maken.

Is het een vereiste om snel internet te hebben?

Je hebt gewoon modern internet nodig om de video's te kunnen streamen. deze zijn geoptimaliseerd voor soepel afspelen. Als je de app of tablet gebruikt, kun je de lessen van tevoren downloaden, zodat je ze ook offline kunt bekijken.

Voor welk niveau is deze cursus geschikt?

Deze cursus is zowel toegankelijk voor beginnende schilders als voor gevorderden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, er worden veel verschillende technieken aangeboden zodat er voor ieder wel iets nieuws te ervaren valt. Het openstaan voor iets nieuws en het enthousiasme om iets te leren is belangrijker dan het niveau dat je hebt.

Kan de cursus gevolgd worden door kinderen?

In mijn atelier heb ik vaak met kinderen patronen getekend. Kinderen kunnen deze cursus in principe dus prima volgen, zeker als er ook een volwassene meedoet!

Kan ik in contact komen met andere cursisten?
Ja! Iedereen kan reageren op de lessen. Daarnaast nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de Luz Artworks besloten groep op Facebook. Hierin vind je alle cursisten die een van mijn online lessen gevolgd hebben. Je kunt je resultaten delen, om tips vragen en waardevolle feedback geven en/of ontvangen.
Ik weet voldoende, schrijf me in!

">