Schildercursus bundel 3x Mixed-Media

Marloes presenteert de mixed media schildercursus Patronenparadijs

VANDAAG BEGINNEN  ˙ LEER IN JE EIGEN TEMPO ˙ ALTIJD TOEGANG

In deze mixed-media cursusbundel zitten 3 complete cursussen waarin je abstract werkt, een bloemenschilderij en een engel maakt.

  • Voordeelbundel van mijn 3 Mixed-Media Cursussen: PatronenParadijs, Fantasiebloemen en Engelen;
  • Bij elke cursus een werkboek om te downloaden en/of uit te printen, waarin je aantekeningen kunt maken, oefeningen vindt die je kunnen inspireren en ruimte om je eigen patronen te maken;
  • Je krijgt exclusief toegang tot de besloten Facebookgroep (alleen voor studenten) waarin je andere studenten kunt ontmoeten, jouw resultaten kunt delen en waar je waardevolle feedback kunt ontvangen of geven;
  • Je hebt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal;
  • De cursussen kun je in jouw tempo te bekijken, op het door jou gekozen tijdstip, zo vaak als je wilt. Je kunt het kijken vanaf jouw computer, maar ook vanaf je tablet of je telefoon met een speciale app. Dus ook op vakantie kun je de cursussen volgen!

Prijs: € 215 - Bespaar € 70  (Reguliere prijs 3 x € 95 = € 285)

Doe Mee!

PatronenParadijs

Laten we spelen met patronen!

In deze 3+ uur durende videoles verwelkom ik je in de wondere wereld van patronen. Stap voor stap begeleid ik je door het proces; van inspiratie opdoen, een kleurenpalet kiezen, je eigen patronen ontwerpen, toepassen en een geweldig abstract kunstwerk maken.

Het creëren van je eigen patroonontwerp is de perfecte manier om jezelf volledig te verliezen in het proces. Je hoeft niet te veel na te denken; het kan zelfs aanvoelen als een meditatie. Waarschuwing: het is erg verslavend!

Schildercursus in eigen tempo - Videolessen gemakkelijk toegankelijk via uw standaard internetbrowser op Mac, pc, smartphone of tablet - Inclusief afdrukbaar werkboek - Feedback van Luz en medestudenten via privé Facebook-community en website.

Je vindt nog meer informatie op de cursuspagina van PatronenParadijs.

Ik ga voor voordeel!

FantasieBloemen

Maak bloemen vanuit je verbeelding!

We gaan vanuit onze verbeelding een bloementafereel maken. In de videolessen (3 uur in totaal) laat ik je verschillende mixed media technieken zien waar je direct mee aan de slag kunt. Van het voorbereiden van je canvas en het maken van een gelaagde achtergrond tot het kiezen van je kleuren en een compositie. En natuurlijk hoe je de fantasiebloemen stap voor stap opbouwt met bijvoorbeeld papier, stiften en textiel.

Je kunt deelnemen aan deze cursus als je al een tijdje schildert, maar ook als je helemaal geen ervaring hebt. De baan moedigt je aan om te spelen en vooral: van het proces te genieten. Een perfect resultaat is een mooie bonus! Wil jij jezelf ook verliezen in een dromerig bloemenveld? Doe dan met mij mee!

Schildercursus in eigen tempo - Videolessen gemakkelijk toegankelijk via uw standaard internetbrowser op Mac, pc, smartphone of tablet - Inclusief afdrukbaar werkboek - Feedback van Luz en medestudenten via privé Facebook-community en website.

Je vindt nog meer informatie op de cursuspagina van FantasieBloemen.

Ik koop deze bundel!

Engelen

De kracht van engelen

Deze cursus gaat helemaal over het maken van engelen, of feeën of elfjes als je ze liever zo noemt. Wat ze gemeen hebben is dat het magische wezens zijn die ons een bijzondere boodschap brengen of ons steunen. En dat hebben we vandaag meer dan ooit nodig!

We maken onze engelen d.m.v. gemengde techniek, dus met acrylverf, inkten, markers, stofjes, draadjes etc, maar je mag natuurlijk alle materialen gebruiken die jij zelf wilt of in huis hebt!

Schildercursus in eigen tempo - Videolessen gemakkelijk toegankelijk via uw standaard internetbrowser op Mac, pc, smartphone of tablet - Inclusief afdrukbaar werkboek - Feedback van Luz en medestudenten via privé Facebook-community en website.

Je vindt nog meer informatie op de cursuspagina van Engelen.

Laten we beginnen!
De online workshop Patronenparadijs is een aanrader!
Sonja, cursist 'Patronenparadijs'

Image
"Zelf ben ik enorm enthousiast over de duidelijke uitleg en video's van Marloes hoe je je eigen patronenparadijs (alleen al van de naam word je blij) laat ontstaan. Heb je de workshop eenmaal aangekocht, dan kun je deze ALTIJD weer terugkijken. Zowel voor de beginner als de ervaren kunstenaar een absoluut aantrekkelijke workshop met bijzonder mooie resultaten."
Ik heb met veel plezier al meerdere schilderijen gemaakt!
Angelique, cursist 'Patronenparadijs'

Image
"Enthousiast geworden na het bekijken van de introductievideo, ben ik begonnen met de lessen in de cursus Patronenparadijs. Marloes legt de verschillende stappen goed uit, laat zien hoe ze werkt en geeft ook tussendoor tips. Waar je bijvoorbeeld inspiratie kunt opdoen voor patronen, welk materiaal je het beste kunt gebruiken, etc. Ik heb met veel plezier al meerdere schilderijen gemaakt, het is heerlijk om te doen en ik kom helemaal uit mijn hoofd. Ik hoop dat je mijn schilderijen mooi vindt!"

Vragen en Antwoorden

Dit is een bundel van 3 online mixed media cursussen en ze zijn Nederlandstalig. Er zijn ook Engelstalige versies beschikbaar op Luz Artworks.
De lessen bestaan uit video's en je ontvangt bij iedere cursus een werkboek. Daarnaast krijg je een uitnodiging om je resultaten te delen in de besloten Facebookgroep van Luz Artworks.

Wanneer begint en eindigt een cursus?

Wat jij wilt! Je kunt direct na aankoop aan de slag. Je kunt de cursus in jouw tempo volgen, op jouw gekozen tijdstip... en daarna kun je hem zo vaak bekijken als je wilt!

Hoe lang kan ik gebruik maken van de cursussen?

Je hebt onbeperkt toegang tot het lesmateriaal!

Heb ik alle materialen uit de materialenlijst nodig?

De materialenlijst is ingedeeld in wat je minimaal nodig hebt om deze cursus te kunnen volgen. Zo heb je in ieder geval een ondergrond nodig, dus iets om op te werken. Dat kan een doek zijn, maar als je dit niet hebt kun je ook op een stevig stuk papier werken of zelfs op hout. Daarnaast heb je acrylverf nodig en wat spullen om je patronen mee te ontwerpen, zoals markers, stiften en/of pennen. Verder is het aan jou wat je allemaal gebruikt uit de aanvullende lijst. Het voordeel van mixed-media technieken is dat je met heel weinig materiaal heel veel kunt maken.

Is het een vereiste om snel internet te hebben?

Je hebt gewoon modern internet nodig om de video's te kunnen streamen. deze zijn geoptimaliseerd voor soepel afspelen. Als je de app of tablet gebruikt, kun je de lessen van tevoren downloaden, zodat je ze ook offline kunt bekijken.

Voor welk niveau zijn deze cursussen geschikt?

Elke cursus is zowel toegankelijk voor beginnende schilders als voor gevorderden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, er worden veel verschillende technieken aangeboden zodat er voor ieder wel iets nieuws te ervaren valt. Het openstaan voor iets nieuws en het enthousiasme om iets te leren is belangrijker dan het niveau dat je hebt.

Kan ik in contact komen met andere cursisten?

Ja! Iedereen kan reageren op de lessen. Daarnaast nodig ik je van harte uit deel te nemen aan de Luz Artworks besloten groep op Facebook. Hierin vind je alle cursisten die een van mijn online lessen gevolgd hebben. Je kunt je resultaten delen, om tips vragen en waardevolle feedback geven en/of ontvangen.

Wat als ik niet tevreden ben met de cursus?

Dat zou ik heel vervelend vinden! Als je niet tevreden bent met je aankoop, neem binnen 30 dagen contact met mij op binnen 30 dagen en ik geef je het volledige bedrag terug.

Ik weet voldoende, laten we beginnen!