Wie helpt mij aan een schrijvershuisje?

Marloes van ToverzichtActueel, Inspiraties 2 Comments

ruimte om te beginnen met schrijven

Al een tijdje snak ik naar schrijven. Als ik stil ben, voel ik dat. Ik zie een zolderkamertje voor me in een klein dorpje aan de rand van het bos, een klein schuurtje met luikjes… een klein plekje voor mij en mijn boek. Een plekje waar ik een tijdje kan zijn, zonder met allerlei dingen rekening te hoeven houden. Wittie en ik zijn klaar voor een nieuw avontuur!

Schilderen en tekenen kan ik goed combineren met de cursussen die ik geef. Er zijn 3 fantastische groepen met teken- en schildercursisten van alle leeftijden die wekelijks langskomen, en op maandag komt Timo, een geweldige jongen van 21 die ik individueel begeleid.
De balans van werken voor en met anderen gecombineerd met zelf mijn eigen creatieve pad volgen bevalt mij heel goed en ik ben daar heel erg dankbaar voor!

Alleen voor het opstarten van een nieuw schrijfproject kan ik tijdens mijn gewone werk geen ruimte maken.
Daarom heb ik besloten om mezelf in januari een periode schrijftijd te geven waarin ik het verhaal kan opzetten en het begin kan uitwerken, zodat ik er daarna als alle cursussen weer beginnen, met regelmaat aan verder kan en wil werken.

Bij een schrijfretraite hoort ook een schrijfplekje om dit te kunnen doen. Op dit moment ben ik dus op zoek naar een huisje waar ik even uit mijn dagelijkse routine ben, in een rustige omgeving en waar het tegelijkertijd niet al te veel moeite kost om aan eten te komen. Op het moment denk ik aan de omgeving kop van Noord-Holland of Texel, maar elke andere plek in Nederland die aan bovenstaande wensen voldoet is prima! Voor het perfecte huisje ben ik bereid een perfecte prijs te betalen.

 

wie heeft de gouden tip?

Ik heb al meerdere avondjes achter de computer gezeten maar ik heb de goede plek nog niet gevonden. Jullie kennen mij en jullie kennen meer huisjes dan ik in mijn eentje kan googlen. Dus wie helpt mij?
Praktisch zoek ik dus: huisje liefst met openbaar vervoer bereikbaar, met lichte en warme werkplek, rustige omgeving, niet te dicht op/naast andere huisjes/gebouwen, in de buurt (loopafstand) van supermarkt of klein centrum, van ongeveer 6-1 t/m 22-1.

Degene met de gouden tip ga ik sowieso belonen met een lunch!

Share this Post

Comments 2

  1. Post
    Author
  2. T is gelukt! Wat fijn. En wat bof ik weer gaan we ook nog gezellig samen lunchen! Echt een verrassing want ik had t niet gelezen op je site.
    Lieve groet Karen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *