25. Plannen maken

Marloes van ToverzichtToverzicht Blog Leave a Comment

Eigenlijk weet ik nog steeds niets. Ik leer geduldig te zijn en braaf te wachten. Een groot ding is veranderd: Ik maak plannen. Het begon met het plan om een cake te bakken. Dat heb ik gedaan. Het waren kleine plannen, die steeds groter werden. Ik weet niet of alle plannen die ik maak doorgaan. Maar er zijn er zo veel dat er vast wel een paar lukken.

Ik ga lekker eten maken. Ik ga een nieuw boek lezen of luisteren. Ik ga van de zon genieten. Ik ga de planten water geven. Ik ga nog een blogje schrijven. Ik ga leuke dingen doen met vrienden. Ik ga nog een keer tandemen met Anthony. Ik ga hem mee uit eten nemen. Ik ga online nieuwe kleren bestellen. Ik ga een eind lopen met mijn moeder. Ik ga Sas uitnodigen voor de lunch. Ik ga met Karen iets leuks doen. Ik ga het leuk hebben met Stef. Ik ga de kapster gewoon hier vragen. Ik ga een weekendje weg. Ik ga verder met mijn bedrijf. Ik ga Wittie succesvol maken. Ik ga een tweede boek schrijven. Ik ga een nieuwe expositie plannen. Ik ga stralen en ik ga iets toevoegen aan de wereld. Ik ga… zoveel!

Maar het belangrijkste is: Ik ga plannen maken. Ik ga goed voor mezelf zorgen.

En daarmee is de helft van de bovenstaande plannen al uitgekomen. En de andere helft? Daar kijk ik lekker naar uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *