Kinderen van tekencursus exposeren bij Streetscape

Marloes van ToverzichtActueel, Evenementen, Exposities Leave a Comment

les in een galerie

Afgelopen woensdag hebben we met de kinderen van mijn tekencursus een erg leuke les gehad in de galerie. We keken eerst naar de macrofoto’s van vlinders, gefotografeerd door Marina Pronk. Daarna gingen we zelf aan de slag met het maken van een vlinder met acrylverf. De technieken waren sjabloneren, stempelen, rollen en sponzen. Avid schonk de limonade in en deelde spekkies uit. Iedereen was erg geconcentreerd bezig en de resultaten zijn dan ook fantastisch! Aan het einde van de les kon iedereen trots zijn op zijn werk.


ander werk in de galerie

Naast de vlinders hangen er in deze ruimte achterin ook nog de fantasievolle en kleurige landkaarten die de kinderen de vorige keer hebben gemaakt.

De expositie van Marina Pronk en de vlinders van de kinderen zijn nog te zien tot en met 26 februari. Galerie Streetscape is gevestigd op Dorpsstraat 7 in Castricum. De openingstijden zijn van donderdag t/m zondag van 14.00 tot 17.30 uur.
Naast deze exposities is er nog veel meer te zien: Schilderijen van Riann, Lianne Oost,Riann
Lianne Oost, Kunstcollectie Krützmann (o.a. Ciano Siewert) en MUS Marjanke de Bruijn, keramiek van Annelie Toorians en Joop Koopman, beelden
Beelden van Ton Rota en Leoniek Verhage, tassen van Carry Bakker, vilt van Ans Martens en natuurlampen & glassieraden van Marga Bernard.

Galerie Streetscape
Dorpsstraat 7
Castricum
www.streetscape.nl
Galerie Streetscape bevindt zich op ongeveer 5 minuten afstand van station Castricum.

Share this Post

De foto’s op deze pagina zijn gemaakt door Saskia Steenbakkers. Wil je een filmpje zien van alle foto’s die ze gemaakt heeft, klik dan hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *