Leuke middag bij Cultuurmarkt Heemskerk

Marloes van ToverzichtActueel, Evenementen, Wittie Leave a Comment

groot aanbod

Op 25 september heb ik op de Cultuurmarkt in Heemskerk gestaan. Het was prachtig weer en vanaf 12.00 begon het in de Kerklaan bij de Muziekschool al aardig vol te lopen. Er waren veel workshops, van onder andere Dansschool Patty, muziekdocenten, en dus ook door een aantal beeldend kunstenaars.

boekjes en landkaarten maken

Bij mij konden kinderen (en volwassenen natuurlijk ook) verschillende workshops doen. Er zijn een paar mooie landkaarten gemaakt. De boekjes waren echter het meest in trek.

 

de grootste wittiefan!

Ik heb ook mijn grootste Wittiefan ontmoet. Brenda gaat binnenkort haar boekpresentatie over Wittie doen en ze heeft mij gevraagd of ik daarbij wil zijn. En dat ga ik natuurlijk doen! Nu had ze een heel mooi boekje gemaakt over Casper de kat, die een nieuw baasje krijgt. 

Een andere enthousiasteling was Saar van 5. Zij heeft erg lang aan haar boekje gewerkt over een meisje dat haar bal kwijtraakt. 

Het boekje van Brenda en het boekje van Saar mochten op het podium worden voorgelezen! En de kaarten van Dennis, Niek en Maya mochten we laten zien. 

Supertrots! 

Niek, Maya, hun moeder en Dennis tekenen een landkaart. Brenda is bezig met een boekje schrijven. Foto: Marloes Bloedjes

Maud tekent een boekje en Loes tekent een zentangle. Foto: Karen Kal

Op het podium met Saar, Dennis en Brenda. Foto: Monique Luiken

Hier lees ik voor uit het boekje van Brenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *