Wittie op The Big Draw: Heel Heemskerk Tekent!

ToverzichtEvenementen, Illustraties, Wittie Leave a Comment

 

Op zondag 5 oktober vindt ‘The Big Draw; of ‘Heel Heemskerk Tekent!’ plaats, een sociaal en inspirerend evenement voor jong en oud. The Big Draw is een hype in Groot-Brittanië, die inmiddels is overgewaaid naar Nederland, bedoeld om het tekenen onder de aandacht te brengen. Het motto is: Iedereen kan tekenen, of je nu jong of oud bent! Door verschillende projecten wordt tekenen onder de aandacht gebracht. Bekijk hier de Engelse website.

In Heemskerk zijn er op 5 oktober inlooptekensessies en kun je bij zes verschillende kunstenaars inspirerende workshops volgen, onder andere bij Ruud van Zon, Joke van Bree en initiatiefneemster van ‘Heel Heemskerk Tekent’ Annelies Vessies..

Marloes Bloedjes geeft een uitleg over Copic Markers, de stiften die ze heeft gebruikt voor de illustraties van Wittie en de Regenboogfontein. Je kunt hier je eigen verhaal schrijven en natuurlijk kun je de stiften uitproberen. Natuurlijk kun je ook een gesigneerd boek van Wittie bemachtigen.

Workshops zijn voor kinderen gratis, volwassenen doen voor een klein bedrag mee. Van tevoren kun je je op Facebook inschrijven voor de workshops. Meer informatie volgt!

Bij mooi weer zijn de workshops op het Maltezerplein en bij regen in de Jansheeren. We maken inlooptekensessies en geven workshops. Het evenement duurt van 12.00 tot 19.00 uur. Like de Facebookpagina!

 

10616689_1562487693966524_4739561046575662692_n

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *