Marloes bij bloemenschilderijen bij Koetshuijs Kasteeltuin Assumburg

Expositie bij bezoekerscentrum Kasteeltuin Assumburg

Marloes van ToverzichtEvenementen, Exposities Leave a Comment

Momenteel hangt een deel van mijn werk in het bezoekerscentrum Het Koetshuijs, het ontmoetingspunt van de Kasteeltuin en Park Assumburg. Voor deze expositie heb ik gekozen voor zomerse landschappen en bloemen. Het schilderij ‘Roze Korenbloemen’ heb ik zelfs gedeeltelijk hier gemaakt, in het Assumburgpark. Ook de Rozentuin is geïnspireerd op het rozenprieel. Als je deze prachtige tuin gaat bezoeken, loop dan gerust even binnen bij het bezoekerscentrum. Je wordt er altijd verwelkomd met een kopje thee of koffie. Deze schilderijen hangen er tot en met oktober. Daarna zullen ze vervangen worden door een selectie schilderijen in warme herfsttinten.

Marloes bij schilderij 'Roze Korenbloemen'
Marloes bij schilderij ‘Roze Korenbloemen’

Bezoekerscentrum ‘Het Koetshuijs’

Je vindt Het Koetshuijs aan de linkerkant langs het pad vanaf de parkeerplaats richting de tuin (Tolweg 9A in Heemskerk). Hier word je gastvrij ontvangen door een van de vrijwilligers. Er is altijd een vers kopje koffie of thee, of appelsap uit eigen boomgaard. Het bezoekerscentrum is open van dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie over de Kasteeltuin en het bezoekerscentrum vind je hier.

Schilderworkshop in de Kasteeltuin


Op deze fantastische locatie kun je ook een schilderworkshop volgen en wel op 15 augustus 2020. Het thema is vrij, dus of je nu het kasteel wilt schilderen, iets abstracts of de prachtige bloemen en planten in de tuin, het is helemaal aan jou. We werken met acrylverf. Een doek en alle andere materialen zijn inbegrepen, net als hapjes en drankjes tussendoor. Het is dus een geheel verzorgde dag, waarin je alleen maar hoeft na te denken over je eigen schilderij. Lees hier meer over de workshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *