De 20 leukste dagen van 2016

Marloes van ToverzichtTerugblikken Leave a Comment

Temidden van oliebollen, appelbeignets, een glaasje wijn en al veel vuurwerkgeknal kijk ik mijn agenda’s en ideeënboekjes nog eens na op de leukste dagen van 2016. Weer zijn het er meer dan vorig jaar, weer een opsomming van leukste momenten, de 20 allerbeste vind je hieronder in willekeurige volgorde.

1. 8 mei: Die dag dat Anthony en ik een lange duinwandeling maakten en ik de wilde paardjes tekende en Anthony z’n camera pakte. Tot hij ineens vlakbij het ademen van een Hooglander achter zich hoorde…
2. 31 januari: een dagje naar Amsterdam naar de film van Janis Joplin met Annet, in het oude gebouw van het Wilhelmina Gasthuis. Bijzonder om daar met mijn moeder te zijn, omdat ik daar als baby in het ziekenhuis gelegen heb.
3. 3 juli: Kims verjaardag, waarop ik eerst een gezellige lunch met Riek had, daarna in de tuin geschilderd heb, en ten slotte Kims verjaardag in Lokaal gevierd heb. Het werd weer een poëtisch avondje met Floris en Alex, eindigend bij de nieuwe niet-chagrijnige kebab-boer.
4. 14 september: de proefles voor de tekencursus voor kinderen die ik vanwege het mooie weer in mijn tuin deed met zeer enthousiaste kinderen die op een na allemaal bleven! En daarna een heerlijk en gezellig diner op strand met kookkunsten Esther en Barbara en Audrey.
5. 14 mei: Met Anthony naar de kunstronde bij de Vecht en daarna slapen bij Wim en Marion (eigenlijk was dit een heel weekend maar ik reken hem nu even voor 1 dag, hoe intens leuk deze dagen!)
6. 20 juli: Naar Frazey Ford met Kim.
7. 13 augustus: Kamperen in de Biesbosch met Anthony, Gina, Julius, Hannah, Harry en Elke, en natuurlijk de boswachter!
8. 1 oktober: de Photowalk die Anthony organiseerde in de duinen met Evert-Jan Woudsma, en natuurlijk de geweldige grappen van Alex, opdrachtige Gina en cameravrouw Hannah.
9. 19 oktober: bij Monique thuis gezellig gelliprinten, heel veel kletsen en nieuwe dingen maken en heel erg geïnspireerd worden van zo’n leuke nieuwe techniek.
10. 30 april: Wichelroedeworkshop volgen met Sas.
11. 24 juli: Mijn leuke verjaardag met Joni, Barbara, Ben, Pria, Jace, Kyan, Jan-Paul, Saskia, Meri, Cas, Janine, Marjan, Remon, Annemieke, Nienke, Julius en Anthony – met als ultiem hoogtepunt natuurlijk de geweldige ritjes met de Barbie-auto!
12. 28 juni: een leuk dagje Amsterdam met Anthony met een lief knorrend varkentje, eten bij de Westergasfabriek, FOAM en daarna natuurlijk een selfie met de Nachtwacht.
13. 11 april: een van de eerste keren dat Timo hier was en we naar Marquette gingen om daar de mooie beuk na te tekenen.
14. 31 juli: toen Jace (2) bij mij kwam schilderen en dit bijna 2 uur volhield!
15. 23 juni: Gezellig lunchen met Rianne en Charlotte en daarna in het dorp bij de vijver willekeurig langslopende mensen natekenen.
16. 31 augustus: Met Karen een dagje naar Riek en Theo op de heide.
17. 1 september: Gina en Arjuna komen hier en we gaan allemaal gezellige dingen doen, en natuurlijk de verrassing van Karen met alle kabouters die ineens in mijn tuin stonden.
18. 24 april: Kim en Jaeda komen samen schilderen in mijn atelier.
19. Overdag bij Bartiméus werken en ’s avonds gezellig met Stef eten in Utrecht.
20. Zo’n gezellige cursusmiddag met de kinderen, tieners en avond met Laurette, Charlotte, Rianne en Marjan. Ik kan niet een specifieke dag noemen maar het was geweldig met jullie als cursisten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *